Vítame Vás na stránkach: Apartmány a Chalúpka Janošíkove diery s ponukou štýlového ubytovania v Terchovej..
Ubytovanie ponúkame celoročne v Apartmánoch a Chalúpke ktoré sa nachádzajú  v časti Terchová- Biely Potok,  na sútoku Bieleho a Dierového potoka –vstupnej brány do turisticky najatraktívnejšej časti Malej Fatry– Janošíkove diery/Dolné, Nové, Horné/.

Terchová je vyhľadávané turistické stredisko pre zimné športové vyžitie a  v lete pre široké možnosti turistiky a cykloturistiky pre náročných ale na svoje si prídu aj rodiny s deťmi .V Terchovej sa taktiež koná  aj množstvom kultúrnych a spoločenských podujatí (Jánošíkove dni,Cyrilometodské slávnosti, Budzogáň,MS v haluškách....).

Turisické chodníky  začínajú priamo pri našom ubytovaní a vedú  Národným parkom Malá Fatra .Cez  Jánošíkove diery sa dostanete na Malý (1 343 m n. m.) alebo Veľký Rozsutec (1 609,7 m n. m.) ale aj na hrebeň pohoria s najvýšším vrchom Veľký Fatranský Kriváň (1709 m n. m.).  Spolu je tu k dispozícií 280 turistických chodníkov a 640 km cyklotrás.

Turistcké chodníky cez Jánošíkove diey  sú prístupné taktiež v zime kedy sa menia na ľadové královstvo so zamrznutým potokom , ľadopádmi a cencúľami . V zime Vás určite osloví výborná lyžovačka pre všetky kategorie lyžiarov vrátane skialpinistov ./Free time zone Vrátna, Ski park Kubínska Hoľa, Gavurky pre začiatočníkov/

Celoročne je možnosť využívať relax v okolitých welnesscentrách.

Ubytovanie

Apartmány Janošíkove diery

Apartmán  a  Apartmán superior

Chalúpka Janošíkove diery

Chalúpka